Wilderängräknaren

Understrecket har idag skärpt upp bevakningen på Lars Wilderängs katastrofvarningar.

Vi tar honom på orden och bevakar hans katastrofvarningar.

Vi börjar från och med den här veckan.

Vi kommer räkna veckorna och hålla reda på det genom den nyinstallerade Wilderängräknaren.

Vi ger Lars Wilderäng stora möjligheter och är beredda att slå vad med honom.

Vi skulle därför vilja att Lars Wilderäng själv sätter upp tidsramarna för varje delkatastrof.

Tills dess räknar vi veckorna själva:

Wilderängräknaren

Vi är väldigt snälla mot Wilderäng för han har under många år yrat om katastrofer. Exempelvis gav han sig in i förutsägelser om krasch i fastighetsvärdena redan 2010 och där drar han på och vill skrämma upp familjerna rejält ”Ett stort problem med bostadsbubblan är inte att den när kraschen kommer drabbar vuxna människor, ansvariga för sina egna beslut och handlingar, utan att helt oskyldiga barn dras med ner i kraschen när föräldrarnas ekonomi krossas”. Familjer kommer krossas!

Det här fortsätter 2010, 2011 yrar han om ”50 % nedgång de närmsta åren” , mer 2011, mer 2011, mer 2011. Ja ni fattar, då svängde sig karln med djupa analyser och förutspådde både det ena och det andra likt en modern Nostradamus.

Och det har bara fortsatt i en enda lång ström av djupa analyser och förutsägelser om att familjer kommer att krossas. Bl.a säger han så här för precis ett år sedan: ”Självklart har vi en bubbla, nu väntar vi bara på crashen. Det kan vi vara säkra på, bostadspriserna stiger till och med snabbare i avfolkningsorter än i städer, och alla tror att priserna kommer öka. Jag vet att det kommer spricka, det kommer sluta i tårar.

Naturligtvis bör man kunna ställa ett krav nu på Lars Wilderäng: När kommer denna ”crash”?

De som tagit Lars Wilderäng på orden genom åren vad gäller eventuella bostadskrascher är väl inte så där imponerade kan tänkas. De har sålt för att skydda sina familjer och sett värden gå upp i rök.

Vi skrev i tidigare inlägg idag att Wilderäng skulle få kicken redan till morgonkaffet om han jobbade som journalist. Om han skulle få för sig att arbeta som fastighetsrådgivare vågar vi inte ens tänka på. Men uppenbarligen har han tagit på sig den rollen självmant ändå. Så självförtroendet är det inte fel på.

Wilderäng säger;Det är upp till var och en att lyssna på vad jag säger. Det handlar ju bara om meriter i vad man säger”

Just dessa meriter börjar väl bli rätt passé nu om man nu skrikit på vargen i fem år och den fortfarande inte har kommit. Om de någonsin funnits.

Wilderäng säger vidare: ”Om jag har fel, vad är ni så oroliga över? Tagit lite för mycket lån till lite för höga prisnivåer och spekulerar i att priserna aldrig kan falla?” Som synes mörkar Wilderäng det här och vet att han far i grumliga vatten. För problemet Lars Wilderäng är att människor har följt dina råd och sålt! Och det vet du.

Wilderängräknaren kan följas i sidopanelen framöver.

 

Lämna en kommentar