Söndagsbetraktelser. Att ta nitlotten av satan själv.

Efter attacken på Frankrike i fredags har president Hollande uttryckt att det är krig. Frankrike har infört undantagstillstånd och stängt sina gränser. En intensiv polisjakt på angripare och organisatörer bakom attackerna pågår. Polisen i Frankrike misstänker att en eller flera gärningsmän som deltog i fredagens terrorattentat i Paris kommit undan. En flyktbil med ammunition har hittas. Av de sju döda terroristerna har man identifierat en. Det är den man som blev skjuten till döds. De andra sex lyckades med att spränga sig själva. För att inte lämna ett spår kvar. Den skjutne hann inte.

Att sju unga män trodde att de har begått martyrdöden och är i något himmelrike visade sig vara en grov missräkning. Liksom för alla andra som tagit en sådan lott i tron på att få den högsta vinslotten i sin hand. För att få vinstlotten krävs att man gör utdelaren av nämnda lott en liten tjänst. Jo, de ska ta på sig ett bombbälte och traska ut och förvandla unga glada lyckliga människor med drömmar om ett gott och fridfullt liv här på jorden till köttslamsor.

Understreckets roll i världen är ytterst begränsad. Det medges. Men vi kan försöka så gott vi kan. Vi vill göra andra, som skulle få för sig att ta emot en sådan lott med tron om att hamna i paradiset, uppmärksamma på att de blir blåsta. För fakta är att de sju terroristerna ligger just nu i ett kylrum i Paris. Sedan ska de in i en ugn som är ytterst varm. Sedan är det slut. Godnatt. Goodbye. Au revoir. Inget vi syns sen, see you later, Je te vois plus tard. För det blir nämligen svart. Kolsvart. Det är nämligen ändstationen. Tåget går inte längre. Ingen himmel. Inget islamistiskt paradisrike där de kan ligga på juvelprydda soffor med tindrande och gnistrande ljus, välluktande växter på soldränkta ängar bredvid upphöjda palats där tjänare springer efter te stup i kvarten. Inga böljande floder med mogna fruktträd som kan plockas i all oändlighet där lakan finns i överflöd att vira omkring uppsvällda kroppar. Det finns inget ställe där skägget kan växa i all oändlighet och där 72 vackra oskulder står och väntar på ängen med en öppen famn. Det finns inget paradis där ni slipper den förhatliga friheten och demokratin. I all oändlighet. Nej. Inte alls. För sanningen är att de här bortkollrade boysen tog emot en lott utan vinstmöjligheter. Tombolan är helt tom på vinstlotter. Det som i realiteten sker är att den lott de fått i sin hand, av djävulskt sluga manipulatörer, är den största nitlott en människa kan få. Det är nämligen satan själv som delat ut gratislotterna till nerdrogade unga män utan framtidstro. De fega asen tar inte på sig bombbältet själva. Varför tror ni?

Hittills har man räknat till 129 döda Paris. De flesta unga människor. Många är svårt skadade och dödssiffran kan stiga.

Det är på det hela taget inte lätt med islam. Det finns i stort sett inte en enda källa och inte ett påstående om religionen, dess profet, historiska upprinnelse eller tidiga bedrifter som inte någon har satt frågetecken efter. Understreckets uppfattning på det islamistiska paradiset, efter att ha läst på en smula, verkar vara att följande gäller:

En god muslim får 72 oskulder.
En dålig blir en av 72 oskulderna.

Det är klart att 72 oskulder lockar en totalt nerdrogad ung man med hormonerna flödande i ett enda jättelikt virrvarv.

Men verkligheten är den här:

Paris-Bataclan-sce_3500637b

Understrecket tror inte på något annat än att det svarta gäller efter att belysningen släckts. Men vi hoppas innerligt att de satans manipulatörerna får möta detta:

helvete

Det muslimska paradiset

På rundtur i paradiset

Vägen till paradiset

Att bekämpa det här med mer bomber över exempelvis Syrien, Irak eller Afghanistan är nog inte särskilt fruktbart utifrån tidigare erfarenheter. Vad göra? Vi på Understrecket har faktiskt nästan gett upp. Men att börja med att sprida budskapet vidare om de satans lottutdelarna och begränsa flödet in i det narkotikaträsk de förfogar över är en början. Sedan är en annan att integrationsproblemen i Europa måste lösas. Att kunna leva sida vid sida, kristna,muslimer och judar. Men av tidigare erfarenheter genom årtusenden ser den möjligheten rätt begränsad ut.

Religionen är folkets opium. Den sista kryckan att ta till när allt känns meningslöst.

Men den bästa lösningen anser vi på Understrecket är att slänga all satans religion i papperskorgen. En gång för alltid. Lev nu och ta vara på den tid som finns. Och gör det väl. Gör det gott. Gör det utifrån inre uppsatta etiskt och moraliskt riktiga och värdiga handlingar. För att älska sin nästa behövs ingen religion. För man får bara en chans. En!

John Lennon Imagine

Ha en god söndag!

Lämna en kommentar