Söndagsbetraktelser, Gå ut och var glad (din jävel)

Det är Lördag kväll efter en vecka med katastrofsamtal. Därför behöver vi en lördag kväll med lite söndagsbetraktelser. Att frångå vanor är något vi alla ska ägna oss åt ibland. Därför skriver jag en söndagsbetraktelse nu för att förhoppningsvis nå ut till någon själ där ute. För det är lättare att säga en lördag kväll; Gå ut och var glad!

Släpp alla skitnyheter vi matas med varje dag. Stäng av tv:n. Gå ut och var glad.

Lyssna inte på alla dem som vill att du ska lyssna på deras katastrofprofetior. Livet väntar där ute, så Gå ut och var glad!

Släpp IS alla jävla galenskaper, låt dom dårarna vara ifred ikväll. Tänk inte på all den skit dom ägnar sig åt. Gå ut och var glad. Vad ska du annars göra?

Skit i tidningen i morgon. Skit i att läsa om Greklandskrisen. Gå ut i kväll. Gå ut och var vacker. Skit i alla som du möter ikväll som ser sura ut. Dom har bara lyssnat på för mycket dåliga nyheter. Gå ut och var glad. Var glad att du lever!

Skit i all svält. Du kan inte göra något åt det ikväll ändå. Skit i alla profetior om undergång. Gå ut och var glad. Ta några bärs, ta några glas vin. Ta en Gin o Tonic. Eller ta något svagare. Skit samma. Tveka inte. Rör på dig. Gå ut och var glad.

Skit i alla som säger att i morgon blir det regn. Gå ut och var glad för du vet att solen i skiner imorgon.

Skit i alla som säger att du är kass. För du är bäst. Gå och och var glad. Gå ut och var bäst!

Skit i alla profetior om sjukdomar och nonsens. Gå ut och var glad. All ni singelgrabbar. Hitta ett ligg ikväll. Gå ut och var glad.

Skit i alla profetior om sjukdomar och nonsens.  Gå ut och var glad. All ni singeltjejer. Hitta ett ligg ikväll. Gå ut och var glad.

Alla ni andra. Gå ut och var glad. Ta med en filt och flaska vin. Gå ut och gör några barn.

Alla ni andra som är för gamla. Ta med en filt och flaska vin. Gå ut och gör som ni gjorde när ni gjorde barn.

Skit i alla som säger att Putin är skit och att alla ryssar är slaktare. Gå ut och var glad. Leta efter en ryss. Odla vänskap. Skaffa en vän. Lär dig språk. Planera en resa. Åk till St:Petersburg eller Moskva.

Gå ut och var glad. Sjunk inte ner i all misär vi matas med dag efter dag. Lyssna inte på alla domedagsprofeter och Wilderängare. Dom vill er bara illa. Dom vill bara åt era pengar. Gå ut i lördagsnatten istället. Gå ut och var glad. Ät nåt gott och bjud ut en vän.

Plocka bort alla firefox-, chrome-, safari-, explorerbokmärken som börjar på cornu. Släng allt sånt strunt i papperskorgen. Stäng sedan av datorn och Gå ut i ikväll. Gå ut och var glad.

Skit i alla som säger att flyktingar ska bort. Skit i alla som säger att migration är skit. Skit i alla som säger att Sverige är delat i vi och dom. Gå ut och var glad. Sök upp någon som ser ut att komma ifrån ett annat land. Bjud hem honom eller henne. Bjud på en kaffe och en äkta svenska bulle eller något annat som inte är äkta svenskt eller äkta överhuvudtaget. Bjud in en främling. Gå sedan ut tillsammans. Gå ut och vara glada. Tillsammans! Gå ut bara och ha det bra.

Gå ut och var glad. Var glad och vacker. Gå ut och var glad!Tänk dig lycklig.

Ring en vän eller en ovän. Gå ut och var glad. Gör ett val. Gör ett val som får dig att le imorgon!

Gå ut och var glad. Gör någon glad. Säg att någon är vacker! Ge någon en kram! Vad ska du annars ha det här till?

Skit i alla nyheter om mord på 17 åriga unga flickor, och andra unga med och alla andra med. Skit i all denna galenskap. Skit i det för en dag. Vi fattar ändå ingenting och det gör oss inte gott att ständigt fundera; Varför? Stäng av alla nyhetsflashar på era smartphones. Stäng av allt. Gå i stället ut. Gå ut och var glad. Gå ut och och ta någon i hand. Gå ut och hjälp någon annan. Gå ut och gör någon glad.

Alla ni nättroll; Släpp era tangenter. Gå ut och var glad!

Släpp alla tankar på bekymmer och oro. Gå ut och var glad. Gå ut var stolt. Gå ut och gör något gott.

Det är sommar. Gå ut och var glad.

Ha en riktigt trevlig lördagskväll.

Till Domedagsprofet i Kinna; Sluta tänk på pengar. Skriv något gott ikväll. Gör någon glad. Gå sedan ut i lördagsnatten och titta i skyn och tänk på hur du kan göra världen bättre istället för sämre! Det kommer göra dig gott. Gå ut och var glad (din jävel)

 

 

En reaktion på ”Söndagsbetraktelser, Gå ut och var glad (din jävel)

Lämna en kommentar